soffhäng

Hann inte längre än till ytterdörren förän jag fick ett samtal om att Ola var sjuk så jag skulle stnna hemma idag också.. Så har spenderat förmiddagen i soffan och sovit och sen kom mormor på besök ett tag.

Har inget inplanerat fråns vid sju ikväll då jag ska åka till Ekshärad för att träna lite innebandy :) Så får förtsätta med soffhänget hela dagen! 

Ha en bra tisdag!  

Tröttast i världen

Godmorgon!

Tror minsann att jag är tröttast i världen för tillfället! Men ska snart slänga i mig frulle och sen dra ner till jobbet. Och nu hoppas jag Ola är tillbaka för orkar inte bara gå fram och tillbaka i detta hus längre.

Men ska försöka komma ihåg att skriva íkväll.

Ha en bra dag!


30 januari

Hej!

Igår skrev jag att de skulle bli en tidig kväll. Så blev det inte.. Andreas, Sara och min nya vän Carl höll mig vaken ända tills klockan var två på natten. Hade tur att jag inte började från 10 idag.

Efter mycket suck och stön kom jag upp ur sängen imorse. Tog en dusch och drog iväg till Forsnäs. Och går in och väntar på att min "mentor" ska komma så vi kan släppa in eleverna och börja. Men han kom aldrig. Fick reda på att han var hemma idag igen så de var bara för mig att åka hem igen. Får inte ha eleverna sjäälv än. Är många maskiner kvar jag är tvungen lära mig.

Så när jag kom hem så åkte jag ner och tränade och efter det åkte jag, mamma och pappa till vågsjän där deras kompisar var och grillade korv och åkte sopsäck! Riktigt roligt :)

Åkte hem efter några timmar och drog på en film och sen åt vi mysmat tillsammans! En riktig familjedag!

Imorgon hoppas jag innerligt att Ola är på jobbet så jag får jobba lite. Ska gå 8-15 imorgon så är en helspäckad dag. Det är kul när det går i ett.


Bjussar väl på en bild från vågsjön idag till er som orkat läsa ända hit ner!

Ha en fortsatt bra måndag!


19.52

Dagens match gick ju inte alls som planerat.. 9-0 t heden efter att våran målvakt fick en astmaattack så vi fick skicka in Jennie Vestlund i mål istället. Men hon gjorde en väldigt bra match för att inte vara målvakt får jag ju säga! Bra jobbat Jennie! :)

Imorgon är det dags för jobb igen. Härligt att få något att göra så man får tänka på något annat iallafall. Kommer nog vara A som dominerar i mina tankar men nu har jag något att sysselsätta mig med i ca 4 timmar.

Men ska ta kvällen tidigt ikväll så jag är pigg imorgon.

Godnatt!

nystart?

"allting kan gå i tu, men ett hjärta kan gå i tusen bitar"

Det stämmer verkligen. Har förlorar de två människorna som någonsin betytt mest för under loppet av 7 månader.. Hur mycket smärta ska en människa få genomgå egentligen?

Men jag har lovat mig själv att göra det bästa an siuiationen, att sitta hemma och tycka synd om mig själv gör inte att de kommer tillbaka till mig. Felicia kan jag inte göra något åt, hon är himlens vackraste ängel! En ängel som jag älskar och saknar varje dag!
Men A kommer jag aldrig riktigt släppa taget om, honom kommer jag alltid älska. Älska honom för det stöd han varit under dessa 7 månaderna. Jag ångrar inte en sekund med honom. Han är den finaste pojke som någonsin gått på denna jord. Ett hjärta av guld! Och jag fick iallafall 21 månader med det hjärtat. Det finaste hjärtat!
Men har är min vän, en vän som vet allt om mig. Och så hoppas jag det förblir. Han är för viktig för att slänga bort och aldrig mera prata med för att han sårade mig. Men det är när hjärtat skriker som man vet att det var äkta kärlek. Jag älskar Andreas och kommer alltid att göra! ♥


Och till något roligare, ska med t väse och kolla på när tjejerna spelar match idag. Eftersom min fot är stukad får jag inte spela med ska med och skrika och coacha lite iallafall :) Så håll tummarna för mina jäntööööör idag!


/Sandra


Du var det bästa i mitt liv ♥