<3




SÖTNOS! :) <3

godnatt!

Fick besök av Hanna förut precis lagomt till Evelin drog hem. Vi har ätit glass, chips, gjort massage på varnadra, sjungit Singstar och spelat spel :)
Och vid tolv drog vi ut med Sara och åkte lite bil. Tog oss ett x antal varv här i munkfors. Var ganska roligt att prata en massa skit faktiskt (a)

Men nu tror jag att de faktiskt får bli sängen (:
Det är ju en dag imorgon också ..


Ha det bra!

godnatt

3 april 2010

På torsdag började jag halv tolv och slutade helv ett. Ganska värd skoldag måste jag säga.. Men ja följde med Elin hem iallafall och hjälpte henne med härtarna och så :) Gud vad jag är bra! xD
Sen på kvällen åkte vi till Byn på Cabaré. världens bästa Nicole var ju med =) Efter den så följde jag och timmy med henne hem :) åt mat, fruktsallad, spelade kort och kollade på film. Somnade vid typ två.
Gick upp vid ett och vid tre åkte jag hem till munkfors.

Vid halv sju hade jag duschat och gjort mig iordning för att dra ner till Evelin för lite kalas. Blev några cider och någon drink. Sen åkte vi hem till Spraggen men det var inte så kul där så vi drog vidare till Matti där det också var tråkigt. Så vid Elva fick jag nog och ringde Sara så hon fick hämta mig :) Var så himla trött så jag läste lite i click och sen somnade jag :)

Idag vaknade jag vid tio. Och vid halv tolv åkte jag ner till styrkan och mötte upp hanna :) Tärnade lite kondition och i cirkeln :) Sen stötte jag på Thomas vid ICA så jag fick åka med honom hem så jag slapp gå (a) :D

Vid tre kommer familjen Nilsson hit och då blir det mat och sånt där :) kommer nog bli roligt!

Men nu ska jag gå och sminka mig.

GLAD PÅSK! =D